Kutyasétáltatás

Kaptunk megkeresést, hogy egészségügyi, vagy más jellegű probléma miatt rendszeresen, időszakosan, vagy néhány alkalomra szükség lenne kutyasitterre, aki lemozgatja a házi kedvencet.

Érdemes figyelembe venni egy sitternél a képzettséget is, mert bármi történhet egy séta alkalmával. Fel kell tudni ismerni a kutyák jelzéseit, hisz így sok eseményt el lehet kerülni. Ilyen lehet egy verekedés is, amiről mostanában sokat hallani a médiában. A szaktudás mellett, a fizikai felkészültség is fontos, hogy a nem várt szituációt a leghatározottabban és a legrövidebb időn belül kezelni tudjuk.

A személyes találkozó alkalmával megbeszéljük a részleteket a sétával kapcsolatban. Fontos megtudni minden releváns részletet, amire figyelni kell a séták alkalmával. Ilyenek lehetnek például, hogy csak pórázon lehet vele közlekedni, nem lehet erdőbe vinni, rossz a viszonya más kutyákkal, félős, stb.

 

Ezek elsőre lehet, nem tűnnek fontosnak, de mind nélkülözhetetlen információk, mert úgy kell megtervezni a sétákat.

Nem utolsó sorban fontos a gazda igénye is, hogy mi is az elvárás?

      • Elég csak sétálni egy órát?
      • Építsünk bele tanítást is?
      • Kéne javítani a testsúlyán?

Ezért sem feltétlenül a „több kutyát összegyűjtünk, és megyünk egy kört a futtatóban” elvet követjük.

Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz megy.

Kutyaovi és iskola előkészítő, Alapfokú engedelmes csoportos képzés, Haladó engedelmes csoportos képzés, Obedience oktatás, BH-VT, IBGH-IGP vizsgafelkészítés, Agility oktatás, Trükk és dog dancing alapok, Nyomkövetés és szimat munkák, Őrző-Védő tréning (kezdő, haladó, szolgálati tréning, versenyre felkészítés IGP), „Védj Meg Tréning”, Kutyanapközi, Holiday Panzió, Egyéni képzés.


Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>