Kutyakozmetika Buda

Héni Alexandra kutyakozmetikus – +36 30 408 8488

Nevem Héni Alexandra, ez év elejétől én várom kis kedvenceiket kozmetikánkban.Szeretnék magamról és a szakmai elhivatottságomról írni egy pár sort.

Világéletemben imádtam az állatokat és azoknak gondozását, gyerekkorom óta rajongok a kutyákért, épp ezert korán biztos lett számomra, mivel is fogok foglalkozni az érettségi után. Így lettem kutyakozmetikus.Igyekszem megjelenni minden szemináriumon, versenyen, tovább képzésen.

Eddigi elért helyezéseim:

III. Szűcs Marika néni Kutyakozmetikus Emlékverseny – I. helyezet Kreatív kategóriában
WAHL Nemzetközi kutyakozmetikus Verseny – II. helyezet Kreatív & Ázsia style kategóriában
Kollár Dorottya ollózási szeminárium Asian Style szeminárium &Verseny – Különdíj

Szerettetel, sok-sok újdonsággal,akcióval és plusz szolgáltatással várunk benneteket a
TeFiti kutyakozmetikaban!

Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz megy.

Kutyaovi és iskola előkészítő, Alapfokú engedelmes csoportos képzés, Haladó engedelmes csoportos képzés, Obedience oktatás, BH-VT, IBGH-IGP vizsgafelkészítés, Agility oktatás, Trükk és dog dancing alapok, Nyomkövetés és szimat munkák, Őrző-Védő tréning (kezdő, haladó, szolgálati tréning, versenyre felkészítés IGP), „Védj Meg Tréning”, Kutyanapközi, Holiday Panzió, Egyéni képzés.

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>