Sok foglalkozást igénylő kölyök? Nagy mozgás igényű romboló? Sokat sír vagy ugat egyedül? Szinte már minden gazdi életében előfordult, hogy a megszokottnál hosszabb időre kell távolmaradnia szeretett kedvencétől. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mi legyen. Erre a legkiválóbb lehetőség a napközi.

A napköziben folyamatos felügyelet mellett a kutyák falkában játszanak, szocializálódnak, illetve kisebb blokkokban tanulnak is. Egy egész napos napközi után garantáltan fáradtan megy haza a kutya, ami a fáradt gazdinak is nagy segítség arra a napra.

Bővebben a kutyaiskola menüpont alatt >>

1, Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz is megy. Állatjóléti tanácsadás mentett kutyás gazdáknak is, mert a nem ismert időszakban nem várt problémákat hozhat. Ne vidd vissza, inkább segíthetünk!

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>