Vannak esetek, amikor a gazdinak rövid időre meg kell válni szeretett kedvencétől. Ilyenkor jól jöhet egy holiday panzió. Ez nem az a klasszikus értelemben vett panzió, hanem egyben egy úgynevezett bentlakásos tanítási kurzus is. A gazdi ránk bízza a kutyáját amíg az elfoglaltsága tart, és addig a megbeszéltek szerint foglalkozunk  a kutyussal (tanítjuk, szocializáljuk, lefárasztjuk).

Napjainkban nehéz megválasztani a megfelelő helyet, mert a kiváló referenciával rendelkezők mellett sajnos, vannak kevésbé hatékonyak is. Akik hozzánk járnak egyéni, vagy csoportos képzésre, azok nyugodt szívvel bízzák ránk a kutyájukat, és tudják hogy jó kezekben van amíg távol vannak tőle. Ez pedig kiváló referenciát ad a csapatunkról.

Bővebben a kutyaiskola menüpont alatt >>

1, Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz is megy. Állatjóléti tanácsadás mentett kutyás gazdáknak is, mert a nem ismert időszakban nem várt problémákat hozhat. Ne vidd vissza, inkább segíthetünk!

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>