Ösztön kezelés felénk és agresszív kutyák és gazdáik számára,

-őrző védő kezdő és haladó foglalkozások,
-szituációs őrző-védő tréning hétköznapi és extrém helyzetekben,
-ösztönök közötti váltások felépítése és fejlesztése,
-Egyéb érdekességek a témában a facebook oldalunkon

Kikötve Bodri ugat az udvaron, vagy a kerítésnél acsarkodó kutya is félelmetes látvány, de jó, ha tudjuk, hogy ez a kutya a legritkább esetben őriz, és még kevésbé véd. Ezek a kutyák a dolgukat végzik, jeleznek a gazdáiknak, és ez így van jól.

Az őrző-védő művészete amikor a kutya az ember szolgálatában cselekszik.

Örző védő kutyakiképző

A kutya ösztönei közötti váltások irányítása a kutyavezető kezében van. Az ilyen jól felépített és felkészített kutyával egy váratlan helyzetet is uralni tudunk. A foglalkozások nem csak a kutya számára tanulságosak, de a kutyavezető számára is fontos információkat árulnak el önmagáról.

Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz megy.

Kutyaovi és iskola előkészítő, Alapfokú engedelmes csoportos képzés, Haladó engedelmes csoportos képzés, Obedience oktatás, BH-VT, IBGH-IGP vizsgafelkészítés, Agility oktatás, Trükk és dog dancing alapok, Nyomkövetés és szimat munkák, Őrző-Védő tréning (kezdő, haladó, szolgálati tréning, versenyre felkészítés IGP), „Védj Meg Tréning”, Kutyanapközi, Holiday Panzió, Egyéni képzés.

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>