Leadná házi cicáit, vagy elvitetné a gazdátlan macskákat a környékéről?

Amennyiben nem kívánatos szaporulat van Önnél, vagy le szeretné adni cicáját, vállaljuk annak befogását és elszállítását! Macska elszállítás, átvétel. Macska populáció felmérése, stratégia kidolgozása, és elszállítás, területbejárás, feltárás, és tanácsadás.

(a kép illusztráció)

A szolgáltatást egyaránt igénybe vehetik magánszemélyek, társasházak, telephelyek, illetve egyéb cégek is. Indokolt esetben, vagy nagyobb populáció felszámolásában csapda kihelyezés és annak ürítése. Szolgáltatási területünk Pest-megye és közvetlen környezete, illetve Magyarország.

Pest-megyén kívüli messzebbi területek esetében kérjük vegye figyelembe a távolságokból fakadó felmerülő többletköltségek lehetőségét (ha nem találna saját megyéjében megoldást).

Gyakran felmerülő kérdések és válaszok a macskabefogás és elszállítással kapcsolatban:

Önök macskamenhely?

  • Mi nem vagyunk direkt macska menhely, mi elsősorban menhelyekkel, és ideiglenes befogadókkal vagyunk kapcsolatban, és egyeztetés alapján helyezzük el az állatokat.

Hogyan működik a cica leadás?

  • Telefonos egyeztetés alapján kimegyünk a megbeszélt címre és átvesszük az egyedeket.

Kell a macskabefogásért, cica elszállításért fizetni?

  • Szolgáltatásunk nem díjmentes, mert az egyedeknél szükséges lesz az orvosi vizsgálatra, féreghajtásra, koruknak megfelelő oltásra. Ezen felül az elhelyezésnél támogatjuk a partnerünket táppal, alommal egyaránt.

Találtam egy cicát a társasházban, el tudnak érte jönni?

  • Társasházba csak írásos megbízás esetén járunk el, amit a közös-képviselőnek kell engedélyezni. Minden esetben a társasház képviselőjével együtt járunk el. Ezért az ilyen elszállításra a társasház bíz meg minket.

Cég vagyok, és telephelyünkön vannak macskák, elviszik?

  • Van lehetőség céges megbízásra is. Kérünk egy megkeresést a megadott mail címre, és az alapján vesszük fel a kapcsolatot a leendő megbízóval. Ezt követi egy területbejárás, majd erről készül egy állásfoglalás.

Mi történik a macskával, ugye nem altatják el?

  • Átvétel után partnereink közreműködésével helyezzük el ideiglenes vagy végleges befogadónál, illetve kapcsolatban állunk pár menhellyel is. Nem altatunk állatokat.

Lehetőség van beszélni az új cica gazdival?

  • Abban az esetben ha írásban hozzájárul az új gazda, akkor igen, de alapvetően bizalmasan kezeljük a leadó, illetve a befogadó személyét is.

Támogatásunk:

„Támogatási programunk keretében a január hónapban úgy döntöttünk, hogy a Gyömrői Kutyamentsvár Állatotthonban lévő cicák orvosi programját támogatjuk.

Sajnos méltatlanul kevesebb figyelmet kapnak a cicák, de ez nem azt jelenti, hogy rosszak lennének, ezért döntöttünk egy ilyen program létrehozása mellett.

Reméljük, hogy ezzel is elősegítjük a menhely munkáját, és a leendő gazdik kedvet kapnak egy aranyos cica örökbefogadása mellett.”

Márciusban újabb 50.000 Ft-al támogattuk a Gyömrői Kutyamentsvár Állatotthont: