Házi kedvencek kegyeleti hamvasztása

Úgy gondoljuk, hogy bundás gyermekünk is megérdemli a végső tisztességet.

A végtisztesség egyfajta kulcs, amivel nyithatóvá válik a szivárványhíd kapuja, amin keresztül eljut, az örökzöld parkba ahol megszűnnek a fájdalmak. Ott mindig új a labda, sosem szálkás a bot, mindig zöld a fű, és a tálkában is mindig finom a vacsora. A pórázon mindig ott van a gazdi illata.

Legyen biztos lehet benne, hogy a kis bundás a lehető legjobb helyen várja Önt.

Különböző urnák közül választhat, amit mi szent háznak hívunk. Ezek fekete vagy fehér színben érhetőek el, és kis aprósággal díszítjük.

Amennyiben szimpatikusak vagyunk, kérem, keressen minket telefonon, hogy megbeszéljünk minden részletet, amit tudni szeretne.

Rövidesen lehetőség lesz részletfizetésre is, hogy a gyászt ne árnyékolja be semmi.

Gondoskodjon előre az elkerülhetetlenről.

Hívja bizalommal kollégánkat, aki segít Önnek ebben a nehéz időszakban.

Gyakran felmerülnek fontos kérdések, amelyeket jó tudni, de a gyász sokszor zavarttá teszi az embert és nem tud tiszta fejjel gondolkodni.

Gyakran feltett kérdések:

Hogyan és kinek kell bejelenteni?

A honlapon feltüntetett telefonszámon kell bejelentkezni, és kollégánk teljes körűen fogja tájékoztatni az eljárási rendről. Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról.

Mit kell tennem?

Felvenni velünk a kapcsolatot.

Mennyi idő múlva kapom meg a hamvakat?

Vállalási időnk 48 óra, de a gyakorlati tapasztalatunk alapján 24 órán belül megkapja kis kedvence hamvait.

Mit fogok kapni?

A gazdi által kiválasztott urnát díszítéssel, és kis aprósággal.

Mennyibe kerül a szolgáltatás, és mit tartalmaz?

A szolgáltatási csomag ára a kedvenc súlya alapján van megállapítva, és tartalmazza az urnát, a díszítést, és egy kis apróságot mellé.

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>