Adó 1 százalék felajánlás

A 2021-es évtől a Világot Nekik Állatjóléti Alapítvány (VÁJSZ) is jogosult az adó 1% felajánlásának elfogadására. Reményeink szerint ez nagy segítség lesz a hatékony munkavégzésben.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Támogattunk anyagi forrással egy rehabilitációs kutyakiképző csapatot akik nehéz sorsú (jellemzően agresszív) kutyákat rehabilitálnak. Hozzájárultunk egy támogatói naphoz ahol adománygyűjtés volt egy állatotthon részére

Jövőre is szeretnénk részt venni az állatok ivartalanítási programjában, hogy ezzel is elkerülhető legyen a nem kívánt populáció növekedése.

Az 1%-os gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Az örökbeadási technológiát is szeretnénk fejleszteni, hogy még hatékonyabb legyen a gazdi keresés.

Ezekkel mind szeretnénk emelni az árvák örökbeadási esélyeit.

Segítsetek nekünk az 1% felajánlásával és adjunk közösen egy új világot nekik!

Adószám: 18911259-1-41

Ha az SZJA bevallását az ÁNYK nyomtatvány kitöltőn keresztül készíti, akkor a 2020-as évre a 2053-as nyomtatványt kell kitöltenie támogatásunkhoz. A kitöltő programon belül EGYSZA fülnél a Civil kedvezményezett adószámhoz kell beírnia a 18911259-1-41-es adószámunkat.

Mellékelt ábra alapján:

Adó egy százalék

vagy az OTP-nél vezetett számlánkra utalással:

Számlaszám: 11703006-25955189