”VÁJSZ” VILÁGOT NEKIK ÁLLATJÓLÉTI SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY

Az Alapítvány átfogó célja, hogy tevékenysége révén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvényben (a továbbiakban: Ávt.) meghatározott célok megvalósítását, továbbá az állatok védelmével kapcsolatos egyéb jogszabályok (különösen: 41/1997. (V. 28.) FM rendelet az Állat-egészségügyi Szabályzat kiadásáról 5. sz. függeléke, 41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról), rendelkezéseinek teljesülését elősegítse, és az e jogszabályokban meghatározott feladatokat ellátó szervezeteknek, valamint az állattartóknak az állatok védelme és kímélete érdekében megfelelő támogatást, tanácsadást és segítséget nyújtson.

  • Adószám: 18911259-1-41
  • Szervezet hivatalos neve: ”VÁJSz” Világot Nekik Állatjóléti Szolgálat Alapítvány
  • Szervezet adószáma: 18911259-1-41
  • A szervezet címe: 1033 Budapest, Leányfalu utca 13.
  • Telefon: 0630-372-2007
  • Email: info@vilagotnekik.hu

Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz megy.

Kutyaovi és iskola előkészítő, Alapfokú engedelmes csoportos képzés, Haladó engedelmes csoportos képzés, Obedience oktatás, BH-VT, IBGH-IGP vizsgafelkészítés, Agility oktatás, Trükk és dog dancing alapok, Nyomkövetés és szimat munkák, Őrző-Védő tréning (kezdő, haladó, szolgálati tréning, versenyre felkészítés IGP), „Védj Meg Tréning”, Kutyanapközi, Holiday Panzió, Egyéni képzés.

Macskabefogás és elszállítás

Amennyiben nem kívánatos szaporulat van Önnél, vagy le szeretné adni cicáját, vállaljuk annak befogását és elszállítását!

Macska elszállítás, átvétel. Macska populáció felmérése, stratégia kidolgozása, és elszállítás, díjmentes területbejárás, feltárás, és tanácsadás.

A szolgáltatást egyaránt igénybe vehetik magánszemélyek, társasházak, telephelyek, illetve egyéb cégek is. Indokolt esetben, vagy nagyobb populáció felszámolásában csapda kihelyezés és annak ürítése. Szolgáltatásunk nem díjmentes.

Mi nem vagyunk direkt macska menhely, mi elsősorban menhelyekkel, és ideiglenes befogadókkal vagyunk kapcsolatban, és egyeztetés alapján helyezzük el az állatokat.

További cicás szolgáltatások: