Kutyakozmetika Pest

Grandpierre Krisztina kutyakozmetikus – +36 30 965 4231

Grandpierre Krisztinának hívnak. Van egy 11,5 éves lányom és egy 10 éves fiam. Jelenleg van 2 kutyusom, 1 cicám, 7 db mentett tengerimalacom, és egy törpenyuszim. 8-9 éves lehettem mikor hosszas könyörgésre megkaptam életem első skót juhász keverék kutyusomat Rexit. Ez igen meghatározó volt az az egész eddigi életemre.

Fodrász a szakmám, ezért nem volt idegen az olló és a nyírógép használata, így szépítgettem a saját és a környékbeli kutyusokat is. Nyáriszünetekben lejártam Bajára kutyakiképző tanfolyamokat végezni.

Később elvégeztem egy lovasoktatói tanfolyamot, majd Nyíregyházára jelentkeztem agrármérnökként lótenyésztői szakra. Sajnos nem indították el a szakot, mert kevesen voltunk, ezért környezetgazdászként végeztem.

Ezután megszülettek a gyermekeim, és az élethelyzetem most tette lehetővé, hogy végre hivatalossá tegyem a kutyakozmetika iránti szeretetemet.

Számomra nagyon fontos egy kutyus ápolt megjelenése. Arról nem is beszélve, hogy milyen fontos a rendszeres kozmetikázás. Mindegy, hogy rövid vagy hosszú szőrű kutyáról beszélünk, a szőr ápolása, tisztántartása nagyon fontos.

Sokféle betegségre derülhet fény egy kozmetikázás közben. Gyulladás, gombásodás, paraziták.
A fül rendszeres tisztítása megelőzheti a fülgyulladást, a mancsszőr kivágása a gombásodás elkerülése miatt fontos.
A felsorolás végtelen. 🙂

Egy ápolt bunda a kutya és a gazdi éke!

Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz megy.

Kutyaovi és iskola előkészítő, Alapfokú engedelmes csoportos képzés, Haladó engedelmes csoportos képzés, Obedience oktatás, BH-VT, IBGH-IGP vizsgafelkészítés, Agility oktatás, Trükk és dog dancing alapok, Nyomkövetés és szimat munkák, Őrző-Védő tréning (kezdő, haladó, szolgálati tréning, versenyre felkészítés IGP), „Védj Meg Tréning”, Kutyanapközi, Holiday Panzió, Egyéni képzés.

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>