Kutya masszázs

Bódi Kriszti vagyok, terápiás kutyamasszőr.

2015. júniusában végeztem, mint terápiás kutyamasszőr. Kalandnak indult ennek a tudásnak a megszerzése, aztán szerelem lett. A kutyáknak is nagyon fontos és nagyon szeretik azt az extra figyelmet, amit a masszírozás alatt kapnak.

A masszázs alkalmazható frissítésre egészséges kutyáknál, bemelegítés kiegészítésére sportkutyáknál, senior korú kutyáknál állapotmegőrzésre.

A terápiás részt mozgásszervi problémákkal ( dysplasia, spondylosis, öregkori összízületi gyulladás stb. ) küzdő kutyáknál használom, állatorvosi diagnózis után, az orvosi terápia mellett, nem pedig helyette. A masszázs során svéd és thai elemeket, kimozgatásokat és nyújtásokat alkalmazok az adott esetre szabva.

További információkat a kutyamasszázsról a facebook/bolhabusz-terápiás kutyamasszázs oldalon találhatnak.

Telefonon a 06 30 299 0116 számon várom hívásaikat.

Köszönettel:
Bódi Kriszti/Bolhabusz

Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz megy.

Kutyaovi és iskola előkészítő, Alapfokú engedelmes csoportos képzés, Haladó engedelmes csoportos képzés, Obedience oktatás, BH-VT, IBGH-IGP vizsgafelkészítés, Agility oktatás, Trükk és dog dancing alapok, Nyomkövetés és szimat munkák, Őrző-Védő tréning (kezdő, haladó, szolgálati tréning, versenyre felkészítés IGP), „Védj Meg Tréning”, Kutyanapközi, Holiday Panzió, Egyéni képzés.