Kutya masszázs

Bódi Kriszti vagyok, terápiás kutyamasszőr.

2015. júniusában végeztem, mint terápiás kutyamasszőr. Kalandnak indult ennek a tudásnak a megszerzése, aztán szerelem lett. A kutyáknak is nagyon fontos és nagyon szeretik azt az extra figyelmet, amit a masszírozás alatt kapnak.

A masszázs alkalmazható frissítésre egészséges kutyáknál, bemelegítés kiegészítésére sportkutyáknál, senior korú kutyáknál állapotmegőrzésre.

A terápiás részt mozgásszervi problémákkal ( dysplasia, spondylosis, öregkori összízületi gyulladás stb. ) küzdő kutyáknál használom, állatorvosi diagnózis után, az orvosi terápia mellett, nem pedig helyette. A masszázs során svéd és thai elemeket, kimozgatásokat és nyújtásokat alkalmazok az adott esetre szabva.

További információkat a kutyamasszázsról a facebook/bolhabusz-terápiás kutyamasszázs oldalon találhatnak.

Telefonon a 06 30 299 0116 számon várom hívásaikat.

Köszönettel:
Bódi Kriszti/Bolhabusz

Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz megy.

Kutyaovi és iskola előkészítő, Alapfokú engedelmes csoportos képzés, Haladó engedelmes csoportos képzés, Obedience oktatás, BH-VT, IBGH-IGP vizsgafelkészítés, Agility oktatás, Trükk és dog dancing alapok, Nyomkövetés és szimat munkák, Őrző-Védő tréning (kezdő, haladó, szolgálati tréning, versenyre felkészítés IGP), „Védj Meg Tréning”, Kutyanapközi, Holiday Panzió, Egyéni képzés.

 

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>