Tetemszállítás: Elpusztult kutyák és macskák tetemeinek elszállítása

Vállaljuk szerződött partnereinktől, illetve Budapest területén magánszemélyektől és telephelyekről elhullott házi kedvencek tetemének elszállítást. Igény esetén partnerünk a hamvasztási ügyekben is segédkezik.

Mint nálunk embereknél, kedvenceinknél is eljön a pillanat amikor a földi lét számukra is véget ér, és átkelnek a szivárványhídon. Ilyenkor az emlékük szívünkben örökké ott fog élni, de a földi maradványairól még gondoskodni kell.

Partnerünk vállalja, hogy mérettől függetlenül elszállítja kedvencének földi maradványait, és gondoskodik a tisztességes hamvasztásról.

Gyakran felmerülnek kérdések:

Mi fog történni az elhullott állatunkkal, a tetemmel?

Minden esetben hamvasztással történik. A bejelentéstől számítva a lehető leggyorsabban próbálunk a címre érkezni, amit előzetesen a bejelentővel megbeszélünk.

Mint gazda milyen teendőim vannak?

Az elszállításról készül egy jegyzőkönyv, amit az állatorvosuknál be kell mutatni, hogy az adatbázisból ki lehessen vezetni kedvencünket.

Házi kedvenceink az elmúlt évtizedekben komoly fejlődésen mentek keresztül.

A láncra vert kerti, vagy célirányosan munkakutyaként alkalmazott canis lupus familiaris mára beköltözött a családba. Míg régen 10 emberből 9 a kiaknázható funkciói alapján választotta kutyáját, ez az arány mára megfordult.

Ma 10 leendő gazda 9 esetben mint házi kedvenc, vagy inkább mint családi társként választja meg kedvencét. Ez igaz a házi macskára is. Manapság nem feltétlenül a háztáji funkciói miatt választjuk, rájuk is sokkal inkább családtagként tekintünk.

Sok esetben az életüket is mint családtag élik, velünk a családdal.
Sajnos náluk is eljön az idő mikor távoznak az élők soraiból.
Ilyenkor mint a többi családtagnak, nekik is szeretnénk méltó helyet biztosítani.

Ezért lehetőséget nyújtunk urnás hamvasztásra is: Bővebben a kegyeleti kisállat hamvasztás szolgáltatásunkról >>.

Az urna átadás után pedig a gazda eldönti, hogy hol helyezi végső nyugalomra szeretett kedvencét.