Felelős állattartást elősegítő ivartalanítási pályázat a Magyar Falu Program keretein belül.

Magyar Falu ProgramA Magyar Falu Program keretében a Felelős állattartás elősegítése elnevezésű pályázat célja, hogy az  5000  fő,  és  ez  alatti  állandó  lakosságszámú  települések önkormányzatai / önkormányzatok társulásai számára segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására. A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege 1. 500. 000 Ft.

Az említett, Kormány által kiírt Magyar Falu Program tervei jól működő összhangot mutat a Világot Nekik Állatjólléti Alapítvány céljaival és tevékenységeivel is, hiszen évek óta menedzseljük a nem kívánt kutya, és macska szaporulatot, magánszemélyek, cégek és telephelyek részére is. Vidéken és Budapesten is rendszeresen szolgáltatunk. Munkánk sikere a közel 20 év állatjólléti tapasztalatokban rejlik.

Mindemellett megfelelő állatorvosi háttérrel rendelkezünk az ilyen volumenű projektekhez is. Állatorvosunk közel harminc éve praktizál, melynek köszönhetően az állatorvoslás minden szegletében megfordult már. Széles látóköre, tapasztalata, és a fejlődési vágya teszi különösen elhivatott részéve alapítványunknak.

Egy szervezet életében fontos a megfelelő menedzsment, hogy hatékonyan tudjon működni. Az utóbbi tíz évben több olyan vállalkozásban vettünk részt, ahol a koordinálás, tervezés, szervezés fontos szerepet játszott. Ezeket egy civil szervezetek életében is tudtuk hasznosítani.

Sokéves múlttal a hátunk mögött, megfelelő kapcsolatrendszerekkel és infrastrukturális megoldásokkal rendelkezünk annak érdekében, hogy egy biztos és együttműködő partnerként lehessen Velünk tervezni a Falu Program keretein belül.

Amennyiben Ön tagja egy 5000  fő,  és  ez  alatti  állandó  lakosságszámú  településnek, mint önkormányzatnak, vagy önkormányzati társulásoknak, úgy  vegye fel Velünk a kapcsolatot egy lehetséges együttműködési megállapodással kapcsolatban.

A pályázat leírásáról bővebb információkat itt talál: : https://cdn.kormany.hu/uploads/sheets/e/e1/e10/e10a3701015eba1503bc16bdc28ff93.pdf

Az érintetteknek 30 napjuk van a beadott anyag véglegesítésére. Az utolsó benyújtási határidő július 18-a.

Cicás szolgáltatásaink