Kutya ivartalanítás – Kutyataxival egybekötve Budapest és Pest megyében a Covid alatt is.

A kijárási korlátozás és a kialakult vírus helyzet nem kedvez a kutyás gazdiknak sem. Erre kívánunk megoldást nyújtani a szállítással egybekötött kutyaivartalanítási programunkkal.

A kutya vagy cica ivartalanításhoz (vagy egyéb műtéti beavatkozáshoz) nem kell Önnek kimozdulnia otthonról, megoldjuk a vírus helyzetre felkészült szakszerű állatszállító és állatorvosi csapatunkkal.

Szolgáltatásunkat cicás gazdik is igénybe vehetik macskataxi néven.

Kutyataxi - Kutya ivartalanítás

(a kép illusztráció)

Kedvezmények ivartalanítás szállítással.

A létrejött együttműködésnek köszönhetően tudjuk vállalni Budapesten és Pest megyében házi kedvencének ivartalanítását. Partnerünk vállalja kutyája szállítását állatorvosunkhoz, majd vissza az otthonába.

Az állatorvosunk műtéti csomagja tartalmazza az altatót, a felszívódó varratot, az antibiotikumot, és a fájdalomcsillapítót. A kutya szőrét minden esetben áttörőjük fertőtlenítővel visszaszállítás előtt, hogy ezzel is csökkentsük a vírus terjedését. Így biztonságossá válik az Ön számára is….A beavatkozás után még aznap hazaszállításra kerül a kis kedvenc.
A műtét előzetes egyeztetéssel történik.

Kiknek ajánljuk?

  • Akiknek nem megoldott az altatott állat szállítása,
  • Aki nem szeretne érintkezni másokkal,
  • Aki nem tudja vagy nem szeretné elhagyni az otthonát,
  • Akinek nincs saját orvosa, vagy nem tudja fogadni Őket.

Az ivartalanítási programmal és a lehetőségekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken tud egyeztetni Velünk.

1, Kutyás szolgáltatásaink


Kutyakiképzés, szocializáció, őrző-védő tréning, egyéni képzések. Nálunk a képzés házhoz is megy. Állatjóléti tanácsadás mentett kutyás gazdáknak is, mert a nem ismert időszakban nem várt problémákat hozhat. Ne vidd vissza, inkább segíthetünk!

Felajánlás, támogatás

Miért érdemes támogatni a Világot Nekik Alapítványt?

Az adó 1 százalék gyűjtéssel tovább szeretnénk bővíteni a portfóliót, hogy lehetőségünk legyen támogatni civileket, akikkel nagyobb szerepet tudunk vállalni az állattartási edukációban, és tervezzük az ivartalanítási programunk kibővítését az arra rászoruló állattartók felé.

Célunk továbbra is, hogy a leadott házi kedvenceknek biztosítsuk azt az életet, amit ezek az ártatlan élőlények megérdemelnek.

2021-ben ivartalanítottunk 15 kutyát, és 64 macskát. 26 macskát, és 8 kutyát gazdásítottunk. Több menhelynek adtunk tárgyi, és takarmány adományt, illetve 20 kutyának finanszíroztuk a kombinált oltását, és 50 cicának az alap és ismétlő oltását.

Adószámunk: 18911259-1-41

Számlaszámunk (OTP ): 11703006-25955189

Támogatás, felajánlás >>